THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

cinta ialah satu perasaan yang sangat misteri..

telah ditakdirkan kau dan aku menjadi satu..sejauh mana kau berlari..aku akan tetap mengejarmu..kerana aku adalah kau..dan kau adalah aku..

Tuesday, 31 May 2011

MY LIFE AS A STUDENT PART 2...

ALLHAMDULILAH....ari isnin bersamaan dengan 29 ,ay,pukul 10.30 aku dah start first class.Lecture lelaki,ajar accounting...hmmm...accounting?
alamak....aku tak pernah belajar..tak de basic...macam mana ni..takpe..takpe aku kena cuba ...chaiyuk-chaiyuk


.pasal kolej penginapan kat U aku ni,hhmmm...ramai senior tak dpat kolej..so kena menumpang kat bilik junior..kesiannya..tapi kat bilik aku tak ada pun penumpang.Aku masih dapat kolej yang sama..dpat roomate yang sama..and ada juga dpat lecture yang sama macam sem lepas..sesuatu yang sangat jarang berlaku...

0 comments: